ORL
ORL Lupamed
ORL Lupamed

As. Univ. Dr. Lupaşcu Mihai

Lupamed
Lupamed
Copyright ©2014 - 2021 Lupamed                                              Webdesign GS
Lupamed

ORL Lupamed Constanta

ORL Lupamed

Otorinolaringologia

reprezinta una dintre cele mai vechi specializari medico-chirurgicale recunoscute international, concentrandu-se pe diagnosticarea si tratamentul afectiunilor rinosinusale, otice, faringo-laringiene si ale regiunii cervicale.

ORL

-istul este specialistul cel mai in masura sa trateze unele din cele mai comune afectiuni precum rinite, sinuzite, epistaxis, faringite, laringite, surditati de diferite cauze, tinitus, vertij etc., afectiunile ORL insumand aproape jumatate din motivele prezentarii la medic.

As. Univ. Dr. Mihai Lupaşcu

vă va ajuta sa gasiti tratamentul optim al afectiunilor otorinolaringologice, bazandu-se pe experienta acumulata in timpul specializarii efectuate in cadrul Institulului de Fonoaudiologie si Chirurgie Functionala ORL “Dr. D. Hociota” Bucuresti si competentelor in audiologie, chirurgie endoscopica si LASER ORL dobandite in timpul specializarii.
ORL Lupamed
As. Univ. Dr. Lupaşcu Mihai
Cabinetul ORL din cadru

clinicii Lupamed

va ofera servicii medicale la cele mai inalte standarde, utilizand cele mai noi metode in diagnosticarea si tratamentul afectiunilor ORL.
Servicii ORL Lupamed
Mai multe detalii
Interventii chirurgicale in cadru Policlinicii cu Plata Constanta si clinicii de chirurgie Rocomed ...
Mai multe detalii
Atunci cand veniti la un consult ORL va trebui sa aveti la dumneavoastra documentele medicale mai vechi (analize, investigatii radiologice, audiograme, bilete de iesire din spital)...
Mai multe detalii